Koulutukseni

YO-tutkinto, Kalevan lukio 2004

Lähihoitaja, Tredu 2006. Lähihoitajan työtä olen tehnyt valmistumisen jälkeen vuoteen 2014 asti. - Olen työskennellyt päiväkodeissa kaikenlaisissa ryhmissä, aivan pienten lasten ryhmissä, esikoulussa sekä myös ryhmissä joissa on hoidetu erityislapsia.

Olen työskennellyt myös mielenterveyspuolella psykiatrisessa sairaalassa, sekä nuorten että aikuisten osastoilla. Lisäksi olen toiminut henkilökohtaisena avustajana.

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti, Suomen taolainen Neijing -koulu 2011 – 2014 Suomalaiset yrtit perinteisen kiinalaisen lääketieteen tukena, Frantsila 2015

Ayurvedinen Intialainen pää-kasvohoidon peruskoulutus, MarmaPoint 2016

-Jatkan yhä opintojani Neijing- koulussa. Jatkokoulutusta on useita kertoja vuodessa sekä Suomessa että ulkomailla.
- Olen päivittänyt ensiaputaitojani viimeksi vuonna 2014


"Hengen tie kertoo jaden kaiverruksesta ja soiva kivi esi-isien temppelistä.
Näin asettuu hengen ovi ja itää ilo, joka on viisaalla ja pehmeällä tavalla sopusoinnussa niin taivaan kuin ihmistenkin kanssa."


- Kirjasta Kahdenkymmenen polun ja niiden levähdyspaikkojen laulu. Runosäe, johon on kirjattu Sydämen kanavan akupunktiopisteitä.Hoitofilosofiani


Perinteinen kiinalainen lääketiede, Ayurvedinen lääketiede, länsimainen lääketiede... Kaikki ne pyrkivät samaan, hoitamaan sairastunutta ihmistä.

Kaikki toimivat hieman eri tavalla, eikä niitä ole mielestäni syytä asetella vastakkain toisiinsa nähden. Päinvastoin, eri hoitomuodot täydentävät toisiaan. Minua kiehtoo itämaisen lääketieteen ajatus siitä, että ihmisen keholla on kyky parantaa itse itsensä, - kokonaisvaltaisesti. En ehkä ikinä lakkaa ihastelemasta perinteisen kiinalaisen lääketieteen tapaa kuvata ihmistä akupunktiopisteineen kauniilla ja runollisella tavalla. Eikä perinteinen kiinalainen lääketiede unohda huumoria. Kuinka usein Sinä yrität sopeutua haastaviin ja vaikeisiin tilanteisiin mahdollisimman iloisella mielellä?

Minä en ole lääkäri, en myöskään tuomari tai syyttäjä. Olen akupunktioterapeuttina enemmän taiteilija. Tehtäväni on etsiä kunkin asiakkaan tarpeisiin yksilöllisiä akupunktiopisteyhdistelmiä. Niitä, joiden avulla ihminen voidaan ikäänkuin virittää sille omalle energeettiselle taajuudelleen, jossa hän voi parhaalla mahdollisella tavalla niin henkisesti kuin fyysisesti. Teen parhaani, ja tiedän että hyviä asioita tapahtuu. Huuleni ovat sinetöidyt - vaitiolovelvollisuus on itsestäänselvä osa työtäni ja kuuluu eettisiin periaatteisiini.

Nykypäivän digitalisoitumiselle ja lukemattomille eri mittauslaitteille tuo vastapainoa perinteinen kiinalainen lääketiede, jonka diagnosointimenetelmiin eivät kuulu minkäänlaiset koneet. Hoitotyö on kuin kaunokirjoitusta tai käsityötä, jokaisen terapeutin käsiala on yksilöllistä. Uskon että jokaisella kohtaamisella on oma tärkeä tarkoituksensa, oli se sitten ensituntemuksiltaan hyvä tai uudella tavalla erilainen.

Olet lämpimästi tervetullut Inhimilliselle vastaanotolle.